world peace university dunya baris universitesi cyprus university 2

• 20 Temmuz kutlamaları için KKTC’ye gelen T.C. Heyeti misafirleri Dünya Barış Üniversitesini ziyaret etti.

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci Yıl Dönümü ile 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen tören ve etkinliklere katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden  Kemal Yurtnaç (Vali – Mülkiye Baş Müfettişi), Orhan Öztürk (THK Başkan Danışmanı – Emekli Vali), Yıldıray Koçarslan (THK Başdanışmanı), Ahmet Saim Yılmaz (THSF Başkanı) ve Kenan Kenan (Emekli Hakim, Albay Askeri Yük. İd. Mhk. Ü. THSF üyesi)’dan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Görüşmede Üniversiteyi ziyaret eden heyete Dünya Barış Üniversitesi’nin kuruluşu, vizyonu ve yürütülen programlar hakkında bilgi verildi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük bayramı kutlamalarına katılan heyete Türkiye’deki yoğun çalışmalarına ara vererek bu anlamlı günü birlikte kutlamak için KKTC’ye gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkürlerini iletti.