Dünya Barış Üni̇versi̇tesi̇ İlk Ve Aci̇l Yardım Bölümü’nden Duyarlı Davranış

• Dünya Barış Üni̇versi̇tesi̇ İlk Ve Aci̇l Yardım Bölümü’nden Duyarlı Davranış
duyarli-davranis-dunya-baris-universitesi-2

Dünya Barış Üniversitesi ilk ve acil yardım bölümü öğrencileri, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği ve Gelsin şirketinin iş birliği içerisinde yürüttüğü 60 Yaş Üstü Aktivite Merkezi katılımcılarına bir dizi eğitim verdi. DBÜ Öğretim üyesi Dr. Ayşe Aydındoğmuş ve öğrencileri Fatma Gürler, Yusuf Sonay, Niyazi Beyaz, Şengül Uçak ve Weslana Crusoe, omurga ve kafa travmaları, trafik kazaları durumunda acil uygulamaları, yaşlı ihmal ve istismarı gibi eğitimler verdiler ve maketler üzerinde ilk yardım uygulamalarını gerçekleştirdiler. Gelsin 60 Yaş Üstü Aktivite Merkezi, yaşlı bireylerin fiziksel, sosyal ve ruhsal ihtiyaçlarını karşılayan ve Cuma günleri 09:30-12:30 saatleri arasında açık olan bir hizmettir.

Detaylı bilgi için 0548 8895005 veya 0548 8402353 telefon numaraları aranabilmektedir.