• Dünya Barış Üniversitesi KKTC Telsim Networkten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Bayram’ı ağırladı

Dünya Barış Üniversitesi 15 Ekim 2024 Salı günü LTL Mehmet Altınbaş Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği ikinci Kariyer Günleri etkinliği kapsamında KKTC Telsim Network’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Bayram’ı ağırladı.

Kariyer günleri etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Levent Bayram, sektördeki gelişmeler, kariyer fırsatları, profesyonel yaşamda başarıya ulaşma yolları ile Telsim’in KKTC’deki projeleri hakkında bilgi verdi. Genel müdür yardımcısı Levent Bayram, gençlerin bu alanda kendilerini geliştirmeleri için önerilerde bulundu. Söz konusu etkinlikte katılımcılar, iş hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları ve fırsatları tartışma imkanı buldular.

Kariyer Günleri etkinliği öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve interaktif bir ortamda gerçekleştirildi.