• Dünya Barış Üniversitesi ve İran Kültürevi Arasında Farsça Dil Kursları İçin İş Birliği!
dunya-baris-universitesi-haber-kapak-baslik

Eğitim-araştırma ve kültürel iş birliğinin sağlanmasına ilişkin olarak Dünya Barış Üniversitesi yetkilileri ile İran İslam Cumhuriyeti Ankara Kültür Müsteşarı Seyyed Ghasem Nazimi tarafından yürütülen görüşmeler neticesinde mutabakata varıldı.
Dil öğrenmenin kültürlerarası anlayış ve barışa katkı sağladığına olan inancımız çerçevesinde Dünya Barış Üniversitesi tarafından İran İslam Cumhuriyeti Ankara Kültür Müsteşarlığı altında faaliyet gösteren Farsça Dil Eğitim Merkezi (FÖMER) ile 5 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da önemli bir iş birliğine imza atıldı. Bu iş birliği çerçevesinde, üniversitemiz tarafından düzenlenecek Farsça dil kursları aracılığıyla öğrencilerimize ve topluma İran kültürünü ve dilini tanıma fırsatı sunulacaktır.

Bu heyecan verici projenin hem akademik hem de kültürel açıdan zenginleştirici bir deneyim olmasını diliyoruz. Dünya Barış Üniversitesi olarak, kültürel çeşitliliği desteklemeye ve dünya barışına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.