worldpeaceuniversity
DünyaBarışÜniversitesi
ÜNİVERSİTEMİZ HAKKINDA

DÜNYA BARIŞ ÜNİVERSİTESİ

Dünya Barış Üniversitesi, Altınbaş Holding ve Altınbaş Üniversitesi hissedarlarının himayesinde kuruldu.

Gençtir. Dinamik bir idari ve akademik kadroya sahiptir. Beşinci nesil bir üniversite olma hedefiyle kurulmuştur.

Dünya Barış Üniversitesi’nde eğitim bir önceliktir. Bu yönüyle öğrenci dostu ve araştırma odaklı bir üniversitedir.

Öğrencilerini üstün teknolojik altyapıyla donatılmış kampüste (akıllı kampüs) yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Üniversitemiz eğitim ve araştırmanın yanı sıra ürettiği bilgiyi kullanan, paylaşan, yapılandıran ve denetleyen bir döngü içerisinde farklı bir strateji izlemektedir.

Deneyim

Öğrencilerin başarıya ulaşmalarına yardımcı olacak iletişim, yönlendirme, katılım ve elde tutma faaliyetlerini geliştirmek, iyileştirmek ve uygulamak için Üniversite genelindeki personel ve öğrencilerle işbirliği yapma konusunda tutkuluyuz.

Profesyonellik

Garanti