İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

assoc-prof-dr-gozde-inal-cavlan
Dekanın Mesajı

Assoc. Prof.Gözde İnal CAVLAN

2022-2023 Bahar Yarıyılı’nda eğitime başlayacak olan üniversitemizin fakültelerinden biri de İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’dir. İşletme, Uluslararası Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği bu fakültenin programlarıdır. Fakültenin temel amaçlarından biri, öğrencileri çağın ihtiyaçlarına göre yetiştirmek, bilimsel ve teorik açıdan en iyi şekilde donatmak; ikincisi, yukarıda belirtilen çalışma alanlarındaki son gelişmelerin ışığında onları çalışma hayatına hazırlamaktır. Böylece iyi bir eğitim sağlamak için hem öğrencilerin hem de akademik personelin gelişimi fakültenin ilkelerinden biri olacaktır. İşletme ve İktisat Fakültesi olarak öğrencilere günümüz şartlarına ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim kazandırmak öncelikli amacımızdır. Fakültemizin ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edilmesi, işbirlikleri ve ağ oluşturma da hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimizin ufkunu genişletmeyi ve genişletmeyi planlıyoruz. Fakültemizde yer alan bölümler ağırlıklı olarak uygulamaya dayalı olduğundan öğrencilerimize destek, eğitim ve uygulama olanakları sunmayı değerlendiriyoruz. Buradan hareketle fakültemiz bu çerçevede yakın geleceğe yönelik çalışmaktadır.
Yukarıda saydığımız sebeplerden dolayı gelecekteki öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim ve ardından çalışma hayatı diliyoruz.

BÖLÜMLER

business-administrator